• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
Napište svůj komentář k receptu

Broskvový nepečený moučník

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Broskvový nepečený moučník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g celozrnné sušenky bez žádné náplně
    • 50
      g mandle neloupané
    • 3
      lžíce hera
    • 3
      lžíce med
    • 1
      plechovka broskvový kompot
    • 1
      balíček bílá želatina
    • 2
      vanilkový cukr
    • 1
      tvaroh
    • 1
      bílý jogurt

Postup přípravy receptu

1
Sušenky a mandle umeleme, přidáme heru a med a pořádně promícháme.
2
Natlačíme na dno formy, kterou jsme si lehce vytřeli máslem.
3
Šťávu z kompotu zahřejeme na 80 °C a rozpustíme v ní želatinu. Polovinu broskví si nakrájíme na plátky a vložíme na natlačené těsto.
4
Zbytek broskví rozmixujeme, osladíme vanilkovými cukry, přidáme tvaroh, jogurt a šťávu se želatinou a ještě jednou promixujem.
5
Nalijeme do formy a necháme moučník ztuhnout přes noc v lednici.
6
Ozdobíme krájenou broskví.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Nepečený moučník (dobrotka)

Nepečený moučník (dobrotka)

Rychlý nepečený moučník z polenty

Rychlý nepečený moučník z polenty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Katka | 3. 9. 2007 19:33

    Super recept :( , chuťově výborný, jen to poněkud neztuhlo a mě zůstali jen oči pro pláč. Vážně tam má být pouze jedna želatina ?? Tak mám jediný cíl - vzít si lžíci a začít dlabat sama.

  • Hana Schönbauerová | 2. 6. 2007 16:48

    S pečícím papírem to je výborný nápad! Vyzkoušela jsem. Experimentovala jsem a místo sušenkového základu jsem smíchala 200g ovesných vloček, 100g tuku, hrst mletých ořechů, asi 2 lžíce vaječného koňaku a dosladila medem. Také dobré, zkuste.

  • Di | 30. 1. 2007 13:50

    Místo vytírání formy máslem doporučuji vložit kolečko z papíru na pečení. Jinak skvělý nápad na složení "dna", vyzkouším, zatím jsem dělala jen z piškotů a másla.

  • Ivana Přikrylová | 30. 1. 2007 13:42

    Dělávám obdobný nepečený dort. Spodní těsto z rozemletých piškotů a másla natlačím na dno dortové formy, na to tvarohová směs z uvařeného pudinku, tvarohu a másla, dále pokladu ovocem a zaleju želatinou připravenou z kompotové šťávy. Všichni se jen olizují.

  • Gábina Houšková | 29. 1. 2007 14:04

    Moc dobré, dávám 1. Dělala jsem minulý týden na oslavu, použila jsem sušenky Bebe celozrnné. Jen mi přišlo dost sladké to těsto, tak dám příště bez medu, jen s máslem. Sklidila jsem velký úspěch. Díky za recept

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Syrové Narozeniny Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílý jogurt Broskvový kompot Celozrnné sušenky Hera Mandle Med Tvaroh Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Zelené fazolky s vejci

Zelené fazolky s vejci

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Jablková žemlovka se sněhem

Jablková žemlovka se sněhem

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Krém z dýně hókaidó

Krém z dýně hókaidó

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

25
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
23
Mojito Relax limetka
Mojito Relax limetka
21
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové koleno na…
18
Kuřecí piccata
Kuřecí piccata
17
Ganache do koblih nebo dortů
Ganache do koblih nebo…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

Petr Rychlý (60): Utajený infarkt!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Broskvový nepečený moučník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact