Jsou jednoduché, a přitom tak dobré! Připravte si bramborové placky, které dělávaly už naše prababičky na rozpálené peci. Vám postačí suchá pánev.
RADA: Jak oloupat brambory?
RADA: Připravte si i voňavé vopelky
Rýžové placky
Placky z cukety
Placky z quinoy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory jen nahrubo rozšťouchám,nestrouhám.Někdy dochutím kořením nebo česnekem.Z mísy mokrou rukou odebírám a plácám a plácám... ;-)
Kremrole se šlehačkou
Košíčky isidor
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Vajíčková pomazánka z lučiny
Švestkový rozvar (marmeláda) na…
Dušená červená řepa / zelí z řepy
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Celer smažený v kořeněné tempuře
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros