• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bramborizza
Napište svůj komentář k receptu

Bramborizza

autor: bohumilka1
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bramborizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks brambory
    • 100
      g salám
    • 2
      ks vejce
    • 50
      g sýr
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • provensálské koření
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks rajče
    • 1
      ks paprika

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory nastrouhejte na struhadle, vymačkejte z nich přebytečnou vodu a dejte do mísy. Přidejte k nim jedno celé vejce, hladkou mouku, osolte a dobře propracujte těsto. Na pánvi rozpalte olej, bramborové těsto rozprostřete po dně pánve a usmažte ho dozlatova.
2
Placku obraťte na druhou stranu a naskládejte na ni kolečka salámu, na kolečka nakrájená rajčata, na kolečka nakrájenou cibuli, papriku, zalijte jedním rozmíchaným vejcem, přikryjte poklicí a nechte ještě chvíli smažit. Až bude bramborová placka zespodu upečená posypte povrch strouhaným sýrem a dochuťte provensálským kořením. Ješte na chvíli přikryjte poklicí a nechte sýr zapéct. Tuto placku můžete zdobit podle své chuti i jinými surovinami, které máte doma.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pepibubu | 25. 11. 2010 11:18

    tak to vypadá, že jsem našla dnešní večeři. :-)

  • František Brusák | 22. 9. 2009 18:49

    Paní Bohumilo na to nemusíte být 15 let v cizině já jsem do pěti let bydlel u babičky v Šumperku která mluvila východňársky a Maďarsky protože děda byl z Plešivce na Maďarských hranicích a i když jsem Čech tak s češtinou bojuji dodnes.Nějaký rejpalové mě nevyvedou z míry.Recept je skvělý tak pokračujte i s chybami.

  • Amy - | 21. 9. 2009 19:21

    asi už to někdo opravil, je to už pár dní, to víte, chce to klid...

  • Marta Hajkova | 21. 9. 2009 14:24

    jezis lidi co to do vas vjelo? kde jsou ty hrubky a preklepy?

  • BOHUMILA KRUZIKOVA | 17. 9. 2009 11:43

    mate pravdu jsem 15 let v cizine

  • Zdena z JM | 16. 9. 2009 12:48

    Paní Kruzikova si zřejmě nepřečetla pravidla pro vkládání nových receptů a omluvou pro ty hrubky a překlepy by mohlo být snad jen to, kdyby nebyla Češka. Jinak děs a hrůza.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Hladká mouka Paprika Provensálské koření Rajče Rostlinný olej Salám Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohová bábovka co se povede

Tvarohová bábovka co se povede

Falešný vlašský salát

Falešný vlašský salát

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Muffinky

Muffinky

Bazalkové tofu

Bazalkové tofu

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Játrová směs se zeleninou

Játrová směs se zeleninou

Doporučujeme

20 minut
Mexický těstovinový salát

Mexický těstovinový salát

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

111
Hrnečková cuketová buchta
Hrnečková cuketová buchta
101
Jablečný (hruškový) závin s tvarohem - kynutý
Jablečný (hruškový)…
72
Vepřové námořnické maso
Vepřové námořnické maso
46
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou, mangem, chilli, vanilkou i bez vaření
Jahodový džem: Recept na klasiku, s rebarborou,…
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
AHA.cz Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Dopita má nový byt! Stěhování od Agáty na spadnutí

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Na zahradě u Světlany Nálepkové: Unikátní stavení z lodních kontejnerů! K čemu slouží a proč zpěvačka nepěstuje rajčata?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Petr Janda (83) slaví 20 let manželství s Alicí (43): Těším se na další roky s tebou!

Petr Janda (83) slaví 20 let manželství s Alicí (43): Těším se na další roky s tebou!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

Barvy podle horoskopu: Jakými odstíny by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu obklopovat?

  • Recepty.cz
  • Bramborizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact