Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Rybí polévka
Kuřecí kapsa
Kuře a la kachna II.
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Králík po francouzsku
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Jednoduchá vařená poleva
Pečené kuřecí žaludky
Smažené bramborové kroužky
Rychlé karí s květákem a batáty
Francouzské brambory
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Rychlá mexická fazolová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…