Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Meruňkové knedlíky po lechtalsku
Tvarohový koláč s ovocem III.
Kávovo-šlehačková bábovka
Česnečka z Vysočiny
Zeleninové kari
Vajíčková pomazánka z lučiny
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Pečené fazole
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi