Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Ostrá pomazánka s pivem
Bramborové placky s mákem
Francouzská bramboračka
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Jablková buchta II
Rychlé kuře s bramborem
Jednoduché cappuccino řezy
Výborný jahodový dort
Hrachová polévka
Rychlé karí s květákem a batáty
Francouzské brambory
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Skořicové šneky