Bylo to naprosto výborné, příprava je jednoduchá a i babička si skvěle pochutnala
Kymlo
|10. 5. 2013 17:44
to je pravda, fotka je asi odjinud a stálo by za námahu, dát jako výchozí fotku číslo dvě, která je reálná
Zuzana Macků
|5. 11. 2012 11:42
Mám uvařeno a je to výborné <3 , jen to vůbec nepřipomíná jídlo z fotky u receptu :-! .
kitirina
|14. 10. 2012 23:31
Udělala jsem pár změn :místo smetany jsem dala mléko, aby to nebylo tak tučné, zahušťovala jsem pouze moukou a neměla jsem worchestr ani koření na kuře, tak jsem dala 2 druhy sojovky, sladkou a "slanou"+černý pepř. Cibulku dávám červenou. Výsledek byl bájo! Dokonce i pro můj vybíravý jazýček :-P Podávala jsem k tomu květákové placičky dle tohoto receptu: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=u-rLrMGBUv4&NR=1
Kdybyste je ale chtěli dělat, tak si té strouhanky připravte hodně, strašně se to rozpadá je to o nervy to smažit (nakonec jsem delala úplně maličké, ale i tak se to rozpadalo), ale chuťově jsou fajn ;-)
Kattynka
|24. 2. 2012 14:36
Chutnala skvěle a byla na pohled stejná jako má Luna :-)) <:-) .
Báječné jídlo. Připojím ještě svoji fotografii, zde vložená fotka je sice moc krásná, ale takhle to jídlo opravdu nevypadá (na fotce je v omáčce špenát a sýr... ale nějak nám zmizely žampiony a kuřecí maso :-\ )
Přidala jsem trochu čerstvého špenátu, trochu česneku a slepičí vývar zaměnila za kuřecí vývar v mističkách / momentálně novinka na trhu a doporučuji, je výborný/. S gnocchi to bylo velmi dobré. ;-)
Nedá mi abych nezareagoval na pana Zdeňka. Pane Zdeňku, takovéhle lidi jako jste vy z duše nenávidím. Za prvé se tu nepíše nic o zdravém vaření a pokud to má někdo rád z kupovaného vývaru a nechce vařit o hodinu déle, aby si udělal vývar svůj může si udělat vývar jaký chce. Za druhé kdo vařit umí, tak může samozřejmě některé ingredience obměnit či přidat nebo vynechat. Pokud je někdo začátečník, je nejlepší začít jednodušejc a potom věci zdokonalovat. Za třetí si samozřejmě můžete napsat svůj názor jak by to bylo lepší, ale psát, že je to skandální je opravdu skandální. Jestli si to někdy přečtete a sahnete si dosvědomí, zjistíte, že když jste s vařením začínal, asi jste hned nedělal na všechny věci domácí vývary. A pokud jste kuchař a naučil jste se vařit správně a to až ve škole, nemáte právo poučovat samouky.
No tak mě tenhle recept moc zaujal, vyzkouším dnes k obědu :-) pak písnu jaké to bylo, ale určuítě to bude mňamka :-)
Zdeněk Erdinger
|26. 4. 2009 18:14
Vážená paní Moniko,Vy neumíte udělat domácí vývar,že dáváte bujon,to samé jíška... je to skandální.. Zdeněk.
Suzynka H.
|22. 2. 2009 13:37
Dnes jsem tohle vařila k obědu a bylo to naprosto úžasné...
Lucka H.
|25. 10. 2007 15:39
Mončo, musím pochválit recept je mňamózní a jen jsem ho vylepšila sterilozovaným hráškem, sušenými houbami a pórkem... a nic nezbylo. Děkuji za skvělou a rychlou dobrotu :-)
Janina
|22. 9. 2007 17:05
U nás frčí se špagetami.
Barunka
|19. 9. 2007 16:46
Ahojky, tato omacka je vynikajici, delala jsem ji po prve a nema chybu...davam 1s*
Danka Snášelová
|10. 3. 2007 18:03
Lucko, dovolím si Vám odpovědět i když nejsem autorkou receptu. Do podobných omáček se dává tzv. smetana na vaření (12%), anebo smetana ke šleháni (šlehačka).
Johanina
|9. 3. 2007 18:21
Tak tohle bylo naprosto geniální.Dobrota.Opravdu:o)
Lukas
|31. 1. 2007 11:46
Super mnamka
Lucie Javorska
|14. 1. 2007 13:51
Ahoj,chci ten recept vyzkouset ale nevim jekou smetanu tam mam dat.diky za odpoved
Kateřina Vrabcová
|13. 12. 2006 11:25
Velice rychlá a výborná omáčka mňam mňam taky jsme se olizovali za "išima"
Erika
|21. 6. 2006 20:16
velice dobrý recept,s přítelem jsme se olizovali až za išima :-)