• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapékané brambory
Napište svůj komentář k receptu

Bezmasé zapékané brambory

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bezmasé zapékané brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 2
      ks pórek 1-2 ks
    • 300
      g žampiony
    • tatra
    • pepř mletý
    • sůl
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu poklademe do pekáčku. Na ně dáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme nebo posypeme vegetou. Přikryjeme druhou vrstvou brambor.
2
Opět osolíme a opepříme. Zalijeme Tatra mlékem a dáme do trouby asi na 1 hodinu, dokud nejsou měkké.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Plněné bezmasé bramborové knedlíky

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • VejvodaA | 9. 11. 2014 09:34

    Ale jo,jíst se to dalo,i když žádná sláva (je dost pravděpodobné ovšem že to může být i rukama) :-)

  • La.Muk. | 30. 12. 2012 19:13

    chtěla jsem trochu odlehčit jídelníček, ale vyšlo mi ze všeho dost fádní jídlo

  • klárka 21 | 22. 6. 2012 13:52

    Zkusila jsem to s vegetou a přišlo mi to trochu nasládlé.. ale jinak dobré..:)

  • Jana Škorníková | 30. 10. 2011 01:00

    Na neslazené mléko jsem nenarazila,tak jsem použila smetanu a bylo to super.

  • david | 19. 7. 2011 19:41

    jdu do toho :-P

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic | 30. 6. 2011 15:48

    Vypadá pěkně :-) ještě to umět tak krásně nazdobit...

  • Ladia
    Ladia | 13. 10. 2010 11:55

    Zapékáné brambory rozhodně nelze považovat za přílohu. I v menu dne ji uvádíte jako hlavní chod.

  • michal jakouš | 2. 10. 2010 12:35

    houby tam moc nesedí

  • Katka | 21. 11. 2007 14:29

    Doniku,pošli,miluju pálivý,nejlépe něco s chilli papričkami!!!

  • donik .z | 28. 3. 2007 20:30

    ja sem pridal jeste chilli z nasi restaurace jelikoz jsem v Irsku a chutna to skvele nejak sem si zvykl na ostra jidla jestli chcete poslu recept na suprovni ostre jidlo

  • donik z. | 28. 3. 2007 18:47

    jeste bych to zalil vajickem ale bez tech zampionu houby nejim ani ty na umyvani ;-)))

  • Jana H. | 15. 10. 2006 11:46

    Eliso, tak se nerozmýšlejte a dejte ji tam a budete mít pokoj. S chlapama se to musí opatrně, že?

  • elisa přísavková | 15. 10. 2006 11:21

    Škoda,že by mi to chlapi bez uzeniny nejedli.Jinak to musí být dobré :))

  • Gabča | 7. 10. 2006 19:02

    je to výborné

  • jarUNka | 4. 10. 2006 13:21

    ja delam take podobne, jen to zalevam smetanou

  • Jana | 14. 5. 2006 08:44

    Mám podobný recept.Syrové brambory na čtvrtky,syrové žampiony na čtvrtky,zmražená brokolice růžičky-vše smíchat v zapékací vymaštěné míse.Osolit.Já peču ve skleněném pekáčku,nepodlévám.Vše zasypu vrstvou strouhaného eidamu,pokladu pár plátečků másla a zapékám.Kdo rád ostřejší,může posypat mletým pepřem,ale není to nutné.Je to lehké,chutné jídlo,s okurkovým salátem báječné.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 4. 2006 11:11

    Jano, sladké se jmenuje Salko a je na moučníky. Tatra je kondenzované mléko neslazené.

  • jana dohnalova | 18. 4. 2006 10:17

    to tatra mleko ma byt jake v plechovce sladké

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Pepř mletý Pórek Sůl Tatra Vegeta Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Lívance a la Jamie Oliver

Lívance a la Jamie Oliver

Kynutá cmunda

Kynutá cmunda

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

34
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
12
Kokosové vánoční cukroví
Kokosové vánoční cukroví
12
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
12
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlé karí s květákem a…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

Smutek na hudební scéně: Zemřel zpěvák (†60) oblíbené kapely! Truchlí manželka i fanoušci

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé těstoviny - výborné
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
Bezový sirup za studena
Bezový sirup za studena
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené plněné papriky v…
  • Recepty.cz
  • Bezmasé zapékané brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact