Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocný dort
Bylinkové máslo
Omáčka z kuřete
Kapustové karbanátky II
Vařená čokoládová poleva
Zelňačka s maďarskou klobásou
Dýňový koláč famózní
Penne s tuňákem a kukuřicí
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Rychlé karí s květákem a batáty
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Skořicové šneky