Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boršč bez masa
Bábovka z jogurtu
Jablkový koláč se švestkami a…
Rychlovka s gnocchi
Květák s kakaem
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Kokosové vánoční cukroví
Velmi snadná žampionová omáčka
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Podvodnice
Linecké cukroví krok za krokem
Rafaelo kuličky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický recept na polevu na perníčky
Sněhové pusinky