Krásně křupavé králičí maso, orestovaný uzený bok s cibulkou a koření na dochucení. Jednoduchý recept z beskydských hor potěší každého jedlíka. Pokrm podávejte třeba s bramborami.
RADA: Jak naporcovat králíka? Koukněte se na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
RADA: Jak na bramborovou kaši?
Králík na petrželi
Králík na medu
Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krůtí pečeně
Labužníkova kuřecí stehna
Sýrové rohlíčky s česnekem
Marcipán ze sušeného mléka
Palačinky s jahodovým rozvarem
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Vajíčková pomazánka se sýrem
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Zeleninový vývar
Rychlé karí s květákem a batáty
Francouzské brambory
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Skořicové šneky