• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bedly na kmíně
Napište svůj komentář k receptu

Bedly na kmíně

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 180
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bedly na kmíně
Bedly na kmíně
Bedly na kmíně
Bedly na kmíně
Bedly na kmíně
Bedly na kmíně
Bedly na kmíně
5fotografií
Nahrát fotku
 

Asi neexistuje jednodušší recept, jak chutně naložit s velkými klobouky bedel. Díky opečení na másle a ochucení kmínem jejich chuť ještě vynikne. Doplňte je krajícem chleba a budou dokonalé.

Suroviny

2 porce
    • 6
      ks bedly jedlé
    • drcený kmín
    • sůl
    • máslo ideálně přepuštěné (ghí), na opečení

Postup přípravy receptu

1
Bedly očistíme (nemyjeme je), odkrojíme z nich nožičky a tvrdý hrbolek na vrchní části, klobouky rozkrojíme na půlky nebo čtvrtky (můžeme je nakrájet i na širší nudličky).
2
Na pánvi rozpustíme máslo (dáváme ho jen tolik, aby dno pánve bylo rozpuštěným máslem pokryté). Do pánve vložíme připravené bedly, ochutíme je kmínem a solí a zprudka opékáme, dokud se neodpaří šťáva, kterou bedly pustí, a dokud se bedly neopečou dozlatova. S máslem to nepřeháníme. Bedly ho do sebe hodně vsáknou a pak se nedají osmažit dozlatova.
3
NEJČASTĚJŠÍ CHYBY PŘI PŘÍPRAVĚ BEDEL NA KMÍNĚ: • Dušené, gumové houby: Bedla obsahuje značné množství vody a k této chybě dochází, když kuchař sníží teplotu pánve (často ze strachu ze spálení) nebo přeplní pánev houbami. Udržujte tedy stálou a vysokou teplotu a houby smažte po malých dávkách. • Hořká pachuť: Klasické máslo se může připalovat. Lepší je tedy použít přepuštěné máslo (ghí) nebo sádlo.
4
TIPY PRO DOKONALÝ VÝSLEDEK: • Před servírováním posypte hotové bedly čerstvě nasekanou pažitkou nebo petrželkou. • Bedly můžete podávat na dobrém kváskovém chlebu nebo na topinkách potřených česnekem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Václavky (bedly) s kořenovou zeleninou - omáčka

Václavky (bedly) s kořenovou…

Václavky (bedly, hlíva) nejen s kroupami

Václavky (bedly, hlíva) nejen s…

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Srpen Září Říjen Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Vegetariáni Bez lepku Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bedly jedlé Drcený kmín Máslo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Křenová omáčka

Křenová omáčka

Báječné špízy

Báječné špízy

Karamelové řezy s piškoty

Karamelové řezy s piškoty

Medové perníčky hned k jídlu

Medové perníčky hned k jídlu

Borůvkový koláč IV.

Borůvkový koláč IV.

Snadný štrůdl

Snadný štrůdl

Batáty pečené v troubě

Batáty pečené v troubě

Vynikající kvasnicové knedlíčky do polévky od babičky

Vynikající kvasnicové knedlíčky do…

Doporučujeme

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Pečené fazole
Pečené fazole
20
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
16
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
15
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná rychlovka, díky které se blýsknete
Strouhaná buchta podle Jiřiny Bohdalové: Úžasná…
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
AHA.cz Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Kraus klesl na samé dno! Otřesné ponížení Sáry Donutilové

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Zimní trend číslo jedna, který už teď nosí všechny ženy: Hřeje, lichotí postavě a dá se chytře kombinovat

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Přehlídka Debbie Brown ve stylu Francie: Svůdná dcera Verešové i Bendigova líbačka s návrhářkou

Přehlídka Debbie Brown ve stylu Francie: Svůdná dcera Verešové i Bendigova líbačka s návrhářkou

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

5 znamení zvěrokruhu, která bývají nejčastěji nemocná: Kdo mívá slabou imunitu?

Další doporučené recepty:

BBQ kuřecí s mangovou salsou
BBQ kuřecí s mangovou salsou
BBQ Stripsy
BBQ Stripsy
Bebe řezy II.
Bebe řezy II.
Béleše
Béleše
Belgické vafle
Belgické vafle
Benediktinská vejce
Benediktinská vejce
  • Recepty.cz
  • Bedly na kmíně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact