• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g těstoviny barevné
    • tvrdý sýr
    • 1
      stroužek česnek
    • cibule
    • neapolská omáčka (da marco)
    • kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Do vroucí vody dáme těstoviny, a mezitím oloupeme a najemno nakrájíme cibulku, na pánvičce rozpálíme trochu oleje a dáme do ní cibuli. Až cibule změkne, nalejeme do pánvičky neapolskou omáčku a přidáme trošičku kečupu. Po pěti min. dáme do omáčky vymačkaný česnek. Když máme chvilinku čas, nastrouháme tvrdý sýr.
2
Slejeme těstoviny a přestaneme ohřívat omáčku.
3
Sýr nasypeme nakonec na talíř s těstovinami a omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Barevné knedlíky

Barevné knedlíky

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem

Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Poschtak | 30. 1. 2011 21:08

    Fajn, asi sem přidám recept na fazole z plechovky, je na nich asi stejně vaření...

  • Elizaveta Makki | 2. 3. 2008 08:56

    Úplně obyčejný, rychlý recept. Dělám ho už dlouho, ale s mnohem kvalitnější omáčkou Prima Kuchina a s barevnými těstovinami jedině od Panzani. Rodina mi to ale stejně moc nejí, a manžel říká, že nemá rád "moc netučnou stravu". Lepší mi opravdu přišly ty plátky s dukátky a nivovou omáčkou.

  • Eva z Prahy | 1. 3. 2008 21:41

    Recept je to skvělý, ale já moc nedůvěřuji omáčkám z obchodu, proto když už jí koupím, přidávám 2-3 rajčata.

  • Mandy | 28. 10. 2006 22:58

    GOOD :o)

  • Jaromír :-) | 26. 8. 2006 08:18

    Je to docela dobré. Musím si to chválit

  • Mirek Kozina | 29. 3. 2006 20:03

    Já jsem sem psal snad třikrát a nikdy mi to sem nedali!! Tak teď sem můj příspěvek snad dáte!! Sice tu nemáte napsáno, za jak dlouho jídlo připravujete a počet porcí, ale to nevadí, protože tohle jídlo je super, hlavně k večeři. Ale trvá mi asi půl hodiny než takový článek napíšu, protože tenhle počítač mám teprve dva dny.

  • King Koros | 24. 3. 2006 21:09

    Jo. Naprosto souhlasím s ostatními. Good dinner (dobrá večeře) s těmito těstovinami.

  • Rišo | 23. 3. 2006 17:46

    Tohle jídlo jsem zkusil a je doopravdy super.

  • Vlasta | 23. 3. 2006 17:41

    Bomba! Teď jsme si to dali k večeři. Nejdřív jsem tomu moc nedůvěřovala. Manžel to tu našel a protože má rád těstoviny, chtěl to po mě uvařit. Všechno i sám nakoupil. No, abych pravdu řekla, myslela jsem si, že to můj muž bude jíst sám... Ale jak to z té pánvičky zavonělo, tak jsem se rozhodla, že to tedy ochutnám. No a fakt jsem si musela Váš recep pochvalovat. Měli by ho dát do deseti TOP receptů. A taky tady vidím samé chválné komentáře. Skvělá večeře. Vlasta

  • Jana | 21. 3. 2006 20:59

    Celkem dobré jídlo.

  • Ilona Kosatarková | 21. 3. 2006 19:57

    Hledala jsem jiné Vaše recepty a našla jsem ty kuřecí plátky s nivou a bramborovými dukátky. Hm.. Celkem dobrý, ale toto jídlo je lepší.

  • Leana F. | 20. 3. 2006 20:34

    Super jídlo. Udělala jsem "Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou", když k nám přijela návštěva. Každý se ptal, kde jsem tento výborný recept viděla. Jednou jsem to zkusila s makarony a nebylo to ono.

  • Dalibor | 20. 3. 2006 20:25

    My toto chutné jídlo také připravujeme. Nikdy nás ale nenapadlo, udělat to s barevnými těstovinami. Děláme ho s omáčkou značky Buitoni - jako p.Andrea. Proto jsme zkusili Váš recept s omáčkou zn. DA MARCO(koupili jsme ji v Plusu) a byl moc chutný, možná i lepší než ten s normál. těstovinami.

  • Andrea | 19. 3. 2006 20:11

    My takto pripravujeme omáčku na špagety vždy, keď sa jedná o Neapolské špagety a do už hotovej omáčky (zn. Buitoni - predpokladám, že sú všetky rovnaké, líšia sa len cenou…). Keďže všetky hotové omáčky sú pomerne kyslé (a nadmerne slané), pridávame trochu kryštálového cukru. Niekedy (pre obmenu) tiež rajčiny pokrájané na drobné kocky (taktiež z konzervy), trochu oregana event. Salsa brava (španielska štipľavá rajčinová omáčka, niečo na spôsob Pikantného kečupu, ale bez cukru – typického na Patatas bravas).

  • Ilona Kosatarková | 19. 3. 2006 14:09

    Dobrý den, Katko, Váš recept je geniální. Mím dětem to moc chutnalo a neustále to chtějí dělat. Už jeden recept od Vás jsem zkoušela dělat a byl výborný! Nechcete sem napsat ještě nějaký? Když tak napište na e-mail: Kosatarkova.i@centrum.cz

  • Marcela Dvořáčková | 19. 3. 2006 08:22

    Já a můj manžel, nevíme co už vařit nového a tak jsme zkusili Váš recept a jelikož máme moc rádi takové omáčky, moc nám chutnalo. Manžel si to velice pochvaloval a říkal, abych Vám tady něco napsala. Snad se nebudete zlobit, ale do Vašeho receptu jsme si ještě přidali kousky kuřecího masa a byla to bomba!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Neapolská omáčka (Da Marco) Olej Těstoviny Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Americká kukuřičná polévka

Americká kukuřičná polévka

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Červená čočka a grilovaný lilek s cuketou

Červená čočka a grilovaný lilek s…

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka / žemlovka

(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…

Vanilkový krém

Vanilkový krém

Lososové sashimi

Lososové sashimi

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Italské uzly ala focaccia "fokáča"

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
15
Míša řezy
Míša řezy
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
14
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Igor Bareš na kapačkách: Prokletí má jméno rakovina

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Móda z Cen Thálie: Hvězdou večera se stala Zdena Studenková, zazářila také Monika Absolonová

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

Václav Upír Krejčí: Hororová oslava 70. narozenin!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

  • Recepty.cz
  • Barevné těstoviny s neapolskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact