• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Banánovo-broskvové tiramisu
Napište svůj komentář k receptu

Banánovo-broskvové tiramisu

autor: spyenax
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 18
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Banánovo-broskvové tiramisu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks smetana ke šlehání
    • 1
      ks mascarpone
    • 1
      ks pomazánkové máslo
    • 1
      zakysaná smetana
    • 3
      ks banány
    • broskve
    • hnědý rum
    • granko
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 1
      šálek káva silné presso (nebo instantní)
    • dětské piškoty velký sáček

Postup přípravy receptu

1
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo a zakysanou smetanu a vyšleháme krém. Do vychladlého silného pressa dáme dvě lžíce rumu.
2
Do dortové formy vyskládáme piškoty a lžíčí polejeme kávou, aby se piškoty nasákly. Na piškoty dáme vrstvu krému, posypeme grankem, naskládáme na kolečka nakrájené banány, zase zaskládáme piškoty pokapané kávou a opakujeme, krém, granko, broskve, piškoty a končíme krémem s grankem.
3
Necháme přes noc uležet, aby se piškoty nasákly a krém ztuhnul.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v…

Broskvové řezy

Broskvové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marek Spivala | 16. 7. 2014 12:42

    Paradni!!! S kecupem misto broskvi jeste lepsi! :-)

  • bajanaba | 22. 6. 2013 15:54

    je výborné, dala jsem místo broskví jahody :-)

  • štěpánka | 19. 6. 2013 09:12

    Tiramisu je výborné,také tam není nic špatného,samé dobroty ;-)

  • prajzlem | 19. 2. 2013 19:12

    Jednoduché a naprosto výborné!! Velmi doporučuju

  • nikola | 6. 8. 2012 18:45

    ten dort je moc chutny a moc dobry skvela prace tem lidem kdo vimislel ten fort davam 1 z vezdičkou :-) :-) :-[ 8-) :-))

  • Petra | 15. 2. 2012 16:56

    Dort jsem dělala a je neskutečně dobrý!!!! Všem doma chutnal. Místo mascarpone jsem dala 2 pomazánková másla. A hořké kako. <3

  • Zuzka
    Zuzka | 7. 2. 2012 10:12

    Zákusek je osvěžující, moc dobrý, jen mi moc nesedí banány, jsou pro mě nevýrazné, tak jsem dala broskve, mandarinky a borůvky. Určitě by neuškodilo dát do krému Želatinový ztužovač za studena, moc mi krém neztuhl....Ještě jsem místo granka dala kakao, mám radši hořkou chuť na povrchu, ale to je už na každého chuti...

  • lol | 16. 10. 2011 14:17

    je to fakt dobrý <3 :-P ;-) :-)

  • karolina | 20. 8. 2011 11:49

    vždyť existuje víc receptů,nejen tenhle i třeba tenhle : :-! Olejová bábovka 2 hrnky polohr. mouky 1 hrnek cukru 1/2 hrnku oleje 1 hrnek mléka 3 vejce 1 prášek do pečiva Příprava: Cukr,olej,mléko a vejce smícháme, hodíme do mouky s práškem (do pečiva). Formu vymažeme máslem poté posypeme strouhankou. Dovnitř nalijeme těsto a dáme do trouby na 180°C na asi 45 minut. 8-)

  • Eliška | 15. 8. 2011 09:34

    Myslím, že si stačí udělat z papíru šablonky, položit je na krém a až pak posypat dort kakaem...a pak šablonky opatrně sundat:)

  • Jurda | 14. 7. 2011 09:25

    To je nádherné TIRAMISU. :-) :-) :-) :-) :-)

  • blondýna. | 14. 2. 2011 19:46

    Zajímalo by mě, jak vytvořit taková krásna srdíčka na povrchu? díky ..;)

  • JIŘINA | 31. 1. 2011 19:27

    TO MUSI BÝT ALE HUMUS :-( :-P

  • Ladia
    Ladia | 8. 11. 2010 11:54

    Dětem bych nedávala :-P

  • MatějP | 8. 11. 2010 11:53

    Fakt dobré

  • recepty73
    recepty73 | 18. 10. 2010 13:34

    1*

  • jakub beneš | 2. 8. 2010 14:36

    to je tak vítečnééééééééééé že bych to jedl každý den

  • recepty 73 | 12. 2. 2010 13:22

    Už jsem zkoušel tiramisu po česku,to bylo luxusní.Tentokrát dělám banánovo-broskvový ala Valentýn,tak snad bude stejně jedlé,krém je výborný.Posílám foto:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty
Moučníky Dorty Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Broskve Dětské piškoty Granko Hnědý rum Káva Mascarpone Moučkový cukr Pomazánkové máslo Smetana ke šlehání Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety sypané česnekem

Špagety sypané česnekem

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Malinový koktejl

Malinový koktejl

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Milánské špagety ala zuzanka

Milánské špagety ala zuzanka

Mexická polévka z naší hospody

Mexická polévka z naší hospody

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou zeleninou

Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…

Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)

Jablečňáky s perníkem podle Ládi…

Domácí (plněné) rohlíky

Domácí (plněné) rohlíky

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

119
Houbový guláš
Houbový guláš
60
Klasické lečo
Klasické lečo
49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
48
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
45
Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem
Těstovinový salát se…

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Bojíte se rádi? Navštivte 10 nejbizarnějších a nejděsivějších míst v Česku

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

Bydlení stylistky krásek Kašákové i Šlégrové: Elegance a fascinující výhled!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Další doporučené recepty:

Banánovo – avokádové smoothie
Banánovo – avokádové smoothie
Banánovo kokosové chia
Banánovo kokosové chia
Banánovo-borůvková smoothie bowl
Banánovo-borůvková smoothie bowl
Banánovo-čokoládová roláda
Banánovo-čokoládová roláda
Banánovo-čokoládový hřbet
Banánovo-čokoládový hřbet
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
Banánovo-čokoládový vláčný koláč
  • Recepty.cz
  • Banánovo-broskvové tiramisu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact