Na oleji zpěníme med se sójovou omáčkou. Přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme, přidáme kari a necháme zatáhnout.
2
Poté přidáme najemno nakrájené hlávkové zelí podlijeme vodou a necháme dusit, dokud zelí nezměkne a nevyvaří se nám všechna voda.
3
Nakonec přidáme sterilovaný hrášek, kukuřici a na jemné půlplátky pokrájený banán. Promícháme na 3 minutky odstavíme, aby prostoupila celou čínou banánová chuť.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdeněk Trang trung
|24. 3. 2017 19:40
:-|
Naty
|29. 9. 2012 17:22
Vážně zajímavý oběd, ráda jsem zkusila něco nového. Chuť medu s kuřetem při vůni banánu je opravdu delikatesa, příště akorát dám mémě medu a bude to suprové
Kača
|10. 12. 2011 13:40
Mám ráda kombinace masa a ovoce, tak jsem tohle zkusila. Trochu jsem improvizovala, z medu, sojovky a koření udělala marinádu a místo zelí dala kedluben. Je to hodně zvláštní jídlo díky tomu banánu, na mě asi až moc... Už si to znovu nejspíš neudělám, ale věřím, že se najdou lidé, kteří si ho oblíbí. Kdo má rád maso s ovocem, doporučuju alespoň vyzkoušet. ;-)
Petr Kloboučník
|16. 11. 2008 15:28
Dobrý den. Děkuji za opravdu luxusní oběd. Použil jsem jak zelí, tak 1 kedlubnu. Jako přílohu jsem zvolil rýžové nudle a opravdu jsme si pochutnali... :-)
Zora Manasová
|16. 6. 2008 11:07
Ďakujem a pekný deň.
Martina Pohlová
|16. 6. 2008 10:40
dobrá tedy ... jedny kuřecí prsa, medu dle chuti, jedna malá plechovka sterilovaného hrášku i kukuřice, půl malé hlávky zelí, a jeden banán... cca 4 porce
Zora Manasová
|14. 6. 2008 14:53
Koľko je surovín možno nie je podstatné, ale pomer ich množstva asi áno.
Martina Pohlová
|11. 6. 2008 07:31
vše přiměřeně ... v tomto receptu není podstatné kolik surovin tam dáte... a kořenit předpokládám zvládne každý...