Bagety z pekárny
Zapečené plněné bagety
Francouzské bagety (Baguettes)
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ještě jsem chtěla dodat že potřeme před pečením mlékem a posypeme kmínem nebo semínky.
Bylinkové máslo
Cuketové matesy II.
Bramborovo-houskové knedlíky
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Ryba s těstovinami
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Okurkový salát na uskladnění
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Salát Caesar
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki