Tradiční česká bábovka se dá připravovat na mnoho způsobů. Co takhle vyzkoušet neotřelou variantu z těsta z červené řepy? Nechybí v ní ani kakao a hořká čokoláda. Výsledný moučník je krásně vláčný a šťavnatý a jistě si na něm pochutná celá rodina.
RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč i bramboráky
RADA: Jak poznat opravdové máslo?
RADA: 5 tipů k pečení sladkého i slaného
Australská čokoládová buchta z…
Čokoládová buchta s řepou
Zdravý kakaový chlebíček z červené…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Andělská očka
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Řezy s rebarborou
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Buchta z jablečného pyré
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Vepřové chipsy
Vláčný velikonoční beránek
Kuřecí stripsy se šťouchanými brambory
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Linecké cukroví krok za krokem
Sněhové pusinky
Kakaové išelky