• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Anglická polévka
Napište svůj komentář k receptu

Anglická polévka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Anglická polévka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g skopové maso krk
    • 50
      g krupky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks cibule
    • celer s natí
    • 2
      ks pórek
    • 2
      ks mrkev
    • 50
      g hrách
    • 1
      lžička pepř mletý
    • petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na malé kousky, vložíme do studené vody, přidáme krupky, osolíme a vaříme. Asi po 2 hodinách přidáme nakrájenou zeleninu, opepříme a vaříme až zelenina změkne. Hotovou polévku dochutíme a na talířích ozdobíme nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Anglická gulášová polévka

Anglická gulášová polévka

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická tradiční snídaně

Anglická tradiční snídaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milhaus | 29. 8. 2011 15:27

    :-(

  • Aneta Nakládalová | 28. 12. 2007 15:02

    hnus

  • anna Kastovsak | 23. 1. 2007 15:25

    superrrrrrrrrr

  • KATEŘINA Poulicková | 19. 10. 2006 13:37

    DOBRÉ.

  • Michaela Atherton | 28. 5. 2006 11:39

    Ja vetsinou skoro vsechno zahustuju Plain flour, moje tchyne kdyz uz vari, tak pouziva All-purpose. No... a pokud jde o knedliky a aspik, tak jsem se po dlouhodobem trapeni se shanenim ingredienci rozhodla pri kazde navsteve rodicu doma v Cechach nakoupit zasoby knedliku v prasku a aspiku a vegety a podobnych zalezitosti. Manzel si mysli, ze jsem blazen, nebot zasadne na dovolenou jedu s prazdnym kufrem a vracim se s plnym kufrem jidla. Ne samozrejme cerstveho, to bych si neriskla:o] I kdyz takovy lovecak si sam manzel prevazi dost casto!

  • Katka | 27. 5. 2006 21:26

    tak to jo,ale já myslela mouku na knedlíky a zahuštování.Jinak bramborový salát,hm ten budu muset udělat. A jak děláte aspik?

  • Michaela Atherton | 23. 5. 2006 16:09

    Ja mouku skoro vubec nepouzivam, jelikoz nepecu, ale myslim, ze wholemeal by mela byt v poradku. Muj manzel si uz nastesti na ceske jidlo zvykl, tak sni skoro vsechno, co udelam a muzu tak experimentovat. Zkousim co me napadne. Nejoblibenejsi je u nas gulas, rizoto, polevky, zapekane veci a tak. Na co ho ale nedostanu a co delam tedy pouze pro sebe je bramborovy salat a aspik:o] Na jedno jedine jsem se ale zatim netroufla a je to velice vyzadovane je svickova!

  • Katka | 23. 5. 2006 14:54

    Naprosto souhlasím s Michaelou,jsem v anglii už rok a pracuji pro jednu rodinu a ty fish and chips neměli snad ani jednou, a jestli si jednou za rok udělali pizzu???Záleží na člověku. JInak sem se htěla Michaelo zeptat čím tady nahrazuješ hrubou mouku a jestli vaříš nějaká česká jídla?

  • Michaela Atherton | 19. 5. 2006 16:20

    Pro Oto Janku: Nevim, kde jste vzal, ze se v Anglii polevky neji. Ja v Anglii ziji uz nekolik let a polevky jsou na dennim poradku. Pouze je rozdil v tom, ze anglicke polevky se vetsinou prodavaji v plechovkach a jsou hodne syte, proto se ji jako hlavni jidlo. A to ze se tu ji jen fish&chips a hamburgry je hloupost. Nevim, s kym jste zil, ale rozhodne zalezi na rodine, jake maji stravovaci navyky. V nasi rodine se rozhodne ji zdrave a hamburgra u McDonalda ci jinde si dame tak nanejvys kdyz jsme nekde na celodennim vylete. A pokud znate anglicana, ktery ma na to se stravovat kazdy vecer v hospode, musi byt milionar. V Anglii to bohuzel neni jako v cechach, ze si muzete dovolit kazdy den stravovat se v hospode. Kdyz si sem tam zajdem na nejake to levnejsi jidlo, tak stejne i s drinkem zaplatime totez, jako za nakup potravin na tyden.

  • Jana | 27. 2. 2006 18:43

    Vyzkouším teď v sobotu.Určitě v obchodě nebude skopové,co když dám plecko?

  • dd dd | 15. 11. 2005 11:17

    zní to dobře

  • Mirka Fořtová | 14. 10. 2005 18:27

    Je to dobré!

  • Danuška Lindemannová | 3. 10. 2005 21:54

    Mňamky

  • oto janku | 7. 6. 2005 18:20

    jedinný problém je v názvu.To ostatní je opravdu fajn,velice chutné.Žil jsem v anglii a co mohu dodat,polévky,skoro nejedí.Pokud je jedí,nejsou to angličané.To,co je velmi zajímá je jen "Fish and chips.Ve svém týdenním cyklu,který narozdíl od nás začíná v ranních hod.,to jest 8-9 hod.jsou rády za nějaký ten hamburger či cokoliv jiného ale hlavně rychlého.Jejich doba stravování je okolo 8mé h.kdy převážně jdou do Pubu,kde dostanou porci,která by nakrmila dva čechy.Nedivím se anglickým dámám,že vaří tak málo.Pokud vaří,bez tak polévky.Jinak ten recept je v podobenství s jakoukoliv polévkou v čechách.Děkuji a přeji dobrou chuť

  • Sylva lachmannova | 13. 3. 2005 14:10

    VYBORNA POLEVKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Roman | 21. 1. 2005 14:42

    A co je něm pracného ?

  • Miroslav | 30. 5. 2004 20:24

    Výborný i když pracný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hrách Krupky Mrkev Pepř mletý Petrželka Pórek Skopové maso Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Pečený losos

Pečený losos

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

prejt

prejt

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Gnocchi se sýrovou omáčkou

Smetanovo-křenová nebo česneková pochoutka - pomazánka

Smetanovo-křenová nebo česneková…

Knedlíky z rýžové mouky

Knedlíky z rýžové mouky

Melounový nanuk

Melounový nanuk

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

23
Spaghetti alla Carbonara po italsku
Spaghetti alla Carbonara…
19
Kapustový prívarok
Kapustový prívarok
18
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
13
Selská omeleta se zelím
Selská omeleta se zelím
13
Tatrankové vánoční kuličky
Tatrankové vánoční…

Zajímavé články

Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým bude naprosto dokonalý
Domácí smažák: Naučte se 7 triků, díky kterým…
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a zvládnete ho i vy
Přepuštěné máslo: Recept na ghí je jednoduchý a…
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
AHA.cz Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Bagárová přiznala krizi: Po Lekajovi ani stopy

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

V teple a zároveň in: Pletené šaty jsou zimními stálicemi. Letošní střihy sluší všem postavám

Ženy.cz 5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

5 skvělých raperek, které mě brutálně baví. Máte je v playlistu taky?

Blesk.cz Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

Strach Sedláčkové o partnera Töpfera: Robotická operace tepny!

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

Charakteristika všech 12 znamení: Platí vždycky, co se o nich říká? Astroložka Boháčová prozradila!

  • Recepty.cz
  • Anglická polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact