Jsem v USA uz 15 let, ale nikdy jsem tady nenarazila na takovy kolac ...je to opravdu americky kolac?
Vypada to jako ceska buchta, je to na plechu :-( ...americke kolace (pies) jsou kulate kolace, pecou se ve formach ...http://search.yahoo.com/search?ei=utf-8&fr=aaplw&p=american+pie+recipes'
Vilíís123
|3. 3. 2013 11:57
Je mi 11 a tohle bylo moje první naprosto samostatný pečení bez dozoru a povedlo se to super, celé rodině to chutnalo takže se to snědlo na posezení... fakt díky za ten skvělěj recept ;-)
Oli475
|2. 3. 2013 09:09
Tak sem to skusila upíct ale nejsem si jistá jestli je to uvnitř vláčný a nebo nedopečený
Buchta luxusní, jednoduchá. Pekl jsem asi 35 minut na 180.
xxx
|27. 9. 2011 18:09
asi 180 stupňů cca 25 minut ;-)
janabaculka
|5. 9. 2011 16:28
Tak jsem pekla, zrovna jsem měla, ale jen 2vejce, ale taky to vyšlo, měla jsem z trach aby se to jen správně upeklo, je to takový jablečný nadejchaný, ale celkem sytý a dobrý. ;-)
marsyas
|4. 9. 2011 23:15
lidi a co trochu fantazie, ;-) já jsem vyzkoušela dát místo jablíček ostružiny,bylo nutno dát víc mouky než v původním receptu a doporučila bych i přidat půl hrnku cukru.ostružiny jsou totižkyselejší a štavnatější než jablíčka.ovšem výsledek byl skvělý.
Ghost
|6. 8. 2011 00:13
No to je !@#$% strucny. :-X
tomík45
|21. 4. 2011 15:33
Prosím vás moc lidi jak dlouho a nakolik stupňů se to má píct. =-O :-)
Hodná holka
|20. 2. 2011 17:38
Před chvílí jsi se jmenoval - Krypl :-\ .Ale foto máš hezké ;-) ,nebude to spíš rukama a ne receptem :-D .
Včera jsem jej upekla, na jablkách jsem nešetřila - nastrouhala jsem je, to mi prijde pro male dítě lepší ;-) a polevu jsem dala z másla, kakaa a rumu a je to velká a JEDNOCUCHÁ mnamka.