...vzkazy už nechodily bohužel hodně dlouho za časů paní Kamily, která nepouštěla do "éteru" takové nedokonalosti, které se tu teď množí jedna za druhou ...jsem tu pět minut, ještě jsem si nepřečetl všechno, ale už teď mám dost ...a přimlouval bych se také za úplné odstranění žebříčků oblíbenosti a známkování receptů, prostě nechat jen věcné komentáře, chutná, nechutná a proč ...hezký den všem!
Dobrý den,
již několik měsíců mi nechodí zprávy - netuším jestli jen ty, které mě mají upozornit na nový komentář nebo i odpovědi od těch, kterým jsem napsala. Kontrolovala jsem nastavení a mělo by být v pořádku.
je tu admin, kterého bych mohla kontaktovat v soukromé zprávě ohledně hodnocení?
Děkuji
Dobrý den, díky za podnět, ale prosím, nepoužívejte ve veřejné diskuzi naše občanská jména, díky :)
A jinak, máte na nás mailový kontakt, využívejte spíš ten.
Díky, přejeme z redakce Recepty.cz fajn den! ;-)
...zdravím pana Myšku a pana Vojáčka! ...což takhle s novou tváří receptů.cz, pozměnit i hodnocení receptů a kuchařů?!
...myslím tím to, že by se mohly vyjadřovat sympatie k určitému vybranému receptu (né ke kuchaři) například body (které by ničemu a nikomu neškodily) nebo jen tím, že si ho přidám (jako je tomu teď) do vyzkoušených
...ono totiž někoho velmi dráždí, že sám neumí nic jiného než topinky (osobně si myslím, že toho umí mnohem víc) a tak známkuje jako smyslů zbavený/Á ...nechodím sem teď tak často jako dříve, ale už i na email mi za nějaký čas přišlo několik upozornění, tak jsem se tu dnes maličko porozhlédl a vida, na každém šprochu, pravdy trochu
...pokud někomu vadím, má možnost mi to napsat do vzkazů a nemusí se tu honit za fata morgánou ...inteligentní jedinec si beztak vybere recept podle vlastní vůle, fotografie nebo předešlých komentářů ...já vkládám recepty pro obyčejné lidi, co hledají inspiraci a nelpím na označení nejvíc vyzkoušených, nejvíc vložených...
...myslím, že být někomu trochu užitečný, je lepší, než se trávit vlastní žlučí, hezký den :-)
...stále stejná písnička: recepty se odesílají několikrát za sebou, známkování za jedna u vyzkoušených pořád nefunguje a některým návštěvníkům, jak se zdá, při pohledu na hodnocení receptů asi už dokonce i "hráblo"
...máte naprostou pravdu, během pár vteřin jsem zavírala 2 reklamy a obměna receptů je zkostnatělá. Na tyhle stránky se občas dívám už jen z nostalgie, jsem na jiném portálu, kde jsou zapsané recepty ihned k vidění a realizaci a nevymlouvají se na dovolenou...reklamy vyklikávat taky nemusím...výmluvy administrátora se táhnou od té doby, co se změnily stránky na dnešní podobu :-(
Pěkný den, děkujeme za podnět, budeme se snažit doporučené recepty více obměňovat :-) Nyní přes období prázdnin a dovolených je to občas trochu náročnější. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný zbytek léta. V. Kluska
Pěkný den, mohu se Vás zeptat, ve kterém prohlížeči Vám chyba naskakuje? Mně se ji bohužel nepodařilo vyvolat, komentáře se mi vždy přidají správně. Potřeboval bych ideálně co nejvíce informací, které bych mohl předat kolegům, aby se na to podívali :-) děkuji, V. Kluska