Teď jsem se díval do naší administrace a žádné nové recepty tam nevidím. Přitom jsem zkoušel zadat nový recept a funguje mi to, normálně se mi uloží a pak když si na webu kliknu vpravo nahoře na svou přezdívku, tak ten recept mám mezi svými, v detailu s poznámkou "Recept čeká na schválení".
Dobrý den, díky moc za zpětnou vazbu, pokusím se odpovědět na všechno, co píšete. Přepisování receptů rozhodně nedopadne jako při předchozích změnách, teď se převedlo všechno tak, jak to bylo, ingredience, gramáže, komentáře, fotky, všechno je jako dřív, to považuju za podstatné. Psaní do diskuzím upravíme, vidět jeden řádek opravdu není jednoduché, upravíme to, aby toho bylo vidět víc. Tu kolonku "DOPORUČUJEME" chceme plnit hlavně zajímavými věcmi s velmi kvalitními fotkami, zároveň se tam ale rozhodně nebudou objevovat jenom věci z FOODu, budou tam samozřejmě i uživatelské recepty, to vám mohu slíbit. Sezónním potravinám se také budeme věnovat, kolegyně, které recepty schvalují a vydávají, už se tomu snaží věnovat, budeme ještě víc. Časy, které uvádí uživatelé, měníme málokdy, jen když jsou opravdu mimo, když někdo píše, že uvařit brambory trvá 6 hodin a podobně. Ale jinak každý recept prochází schvalováním a každý recept procházíme do detailu a opravujeme v něm zjevné chyby. Že nám občas něco proklouzne se může stát, ale nemělo by. Ohledně nově vložených receptů máte asi pravdu, ještě uvažujeme, že je dáme dole na hlavní stránce s posuvníkem, aby uživatelé viděli, co je tu nového. Dejte nám trochu času. Známkování funguje jako dřív, jen jsme ho zjednodušili. Měli jsme zkušenost, že to starší hodnocení někteří lidé nechápali, někdo si myslel, že ze stupnice 1-5 je nejlepší známka 5, jiní že je to jako ve škole, že nejlepší známka je 1 (což skutečně byla). Teď jsme to převrátili, už se neznámkuje, používají se hvězdičky, u nichž je systém hodnocení na první pohled jasný. Převzali jsme ale i ta stará hodnocení, recepty s nejvyšším hodnocením (1) jsme upravili, nyní mají pět hvězdiček, recepty s nejnižším hodnocením (5) mají pouze jednu hvězdu. V tomto ohledu jsou žebříčky stejné, jako dřív. Hodnocení "komentářů" na hodnocení "kuchařů" opravíme, děkuji za upozornění. :) Pokud jde o uvádění času a počtu porcí, o tom jsme vedli dlouhé diskuze a nakonec jsme se rozhodli tyto položky dát jako povinné. Samozřejmě nikdy to nebude úplně stoprocentně přesné, ale chceme, aby uživatel při vkládání receptu zadal přibližnou hodnotu, protože i tato přibližná hodnota je pro další kuchaře důležitá. Je důležité vědět, že to nebudete vařit hodinu a půl, ale třeba dvacet minut. A je to pro vás důležité i v případě, že nemáte s vařením zkušenosti a bude vám to trvat třeba o deset minut déle. Nově vložený recept byste měl vidět ve vlastních receptech, než je schválen, uvidíte ho přesně tak jak bude vypadat na webu, včetně fotek a všeho ostatního. A to až do chvíle, kdy je schválen, jediné, co se pak změní, že se zobrazí i ostatním uživatelům. O kolonce "nové komentáře" popřemýšlím, myslím, že by se na hlavní stránku daly dát někam tam, kam kde by byly nové recepty. Ještě jednou díky, snad jsem vám zodpověděl vše. VAŘENÍ ZDAR! :D
...šlo by dát někam na úvodní stránku kolonku: nové komentáře? ...jestli se teď někdo na něco ptá a neví si rady, těžko mu někdo odpoví, protože nové komentáře jsou totálně neviditelné...
...počet porcí bych také ponechal jako volitelný a ne povinný údaj ...některé recepty se dělají podle počtu strávníků a počet osob je k ničemu a nesmyslná (grilovaná zelenina, džemy, marmelády...)
...kolonka: chci upozorňovat na nové komentáře k receptům je myslím skoro zbytečná, když už není možnost vkládat komentáře jako neregistrovaný (což je na jednu stranu výhoda a nebudou se tu šířit všelijaké...) , upozornění bylo více méně pro tyto případy, kdy se slušný neregistrovaný chtěl podělit o zkušenosti a nebo se kvůli dotazu nemusel přihlašovat /registrovat...
null . je do..vadí mi, že nově vložený recept není vidět ve své pravé podobě před schválením ...to by měl autor alespoň náhled a opravil by si nedostatky a případné chyby dřív, než je dostane do ruky editor ...myslím, že když přijdu na chyby po editaci a budu dál recept opravovat, přidělám tak editorům akorát další práci...
...během vkládání receptu autora systém nutí uvézt čas, který bude ve většině receptů zavádějící ...to bych nechal jako volitelnou možnost a né nutnost, jelikož to, co já budu dělat 10 minut, bude jinému trvat 30 a to platí i opačně...
...už jsem to našel a bylo to kupodivu strašně jednoduché! ...kolečko s + otevírá další možnosti, které jsou dobře vidět na pc, ale v mobilu se musí pořád tahat nahoru-dolu...
...přihlášení šlo a odhlásit se nemám kde ...kolonka odhlásit není? ...dám nové recepty, ty naskočí a pod nimi nově komentované, ale okomentované nejsou?! ...přepnout na klasickou verzi nejde nebo jsem to nikde nenašel