Dobrý den, to je zvláštní, nám to tu funguje dobře. Můžu poprosit o nějaké dodatečné info? Např. jaký prohlížeč používáte, jestli tam máte nainstalované nějaké doplňky (občas se stane, že adblock a podobné mohou něco podobného způsobovat)?
Rozhodně se na to mrkneme..
Díky!
...díky, teď jsem na to přišel a hned i vyzkoušel!
...a co ty VZKAZY, pořád nechodí a na důležité otázky se nedá aktuálně reagovat a odpovědět :-( ...jo a všiml jsem si, že máte vzkaz, teda spíš návrh na řešení na chatu od Mr.michal ...třeba by to bylo dobré řešení :-\
Dobrý den, funkce vzkazů byla testována a ve všech prohlížečích běží bez problémů. Jediné co se může stát (a mám otestováno) je, že nefungují z důvpdu používání jakýhkoliv doplňků a rozšíření v prohlížeči. Mě osobně vzkazy nefungují když používám doplňky jako je MeasureIt nebo Nimbus Screenshot .. není ale vyloučeno, že stejný problém nemůže dělat i jiný doplněk prohlížeče..
...stále nejdou posílat vzkazy ani přes profil uživatele, jak jsem již psal 13.3. ...zabývá se tím někdo? ...také nejdou editovat nově vložené, ještě neschválené recepty ...vždy naskočí chyba serveru