Hezký den,
mohla bych požádat o revizi : zázvor x kořenový zázvor (mletý už je uvedený, tak jaký jiný?)
gnocci x gnocchi
a v seznamu mi naopak chybí: liči a physalis :-)
Děkuji
Dobrý den!
Pokusila jsem se, ale bohužel jsou recepty, které obsahují obě ingredience, a tak je nelze sloučit pod jednu (Šlehačka ve spreji + Šlehačka v prášku). A tak jsem alespoň ingredienci "Šlehačka ve spreji" upravila jen na "Šlehačka". :-)
...přeji hezký den!
...ještě jedna prosba, ohledně šlehačky ;-) , šlo by jí dát samostatně jako šlehačku a pak by se dalo do poznámek připsat, jestli je v prášku nebo ve spreji? ...koukal jsem teď na telecí řízky "Wiener Schnitzel" od Patricka S. a šlehačka ve spreji v ingrediencích mě vyděsila hned na první pohled =-O ...děkuji
Přeji krásný den. Opět samozřejmě nešlo vytřídit vše tak, jak jsem chtěla, nicméně zredukovala jsem ingredience alespoň takto:
Mléko: 18 -> 10
Kuřecí: 26 -> 15
Hovězí: 26 -> 16
Vepřové+Vepřová+Vepřový: 56 -> 31
Sušenky: 12 -> 5
Fazole: 17 -> 5
Vývar: 22 -> 8
Zelenina: 14 -> 7
...hezký den :-)
... jste jako Popelka, ale jde Vám to skvěle, děkujeme O:-) ...prosím ještě o probrání (přebrání) mléka ...je jich tu 18 a stačila by čtvrtina
...sušenky jsou taky kapitola...
...hovězí a kuřecí (krůtí) má 26 položek a u vepřového zrak přechází :-D (...jak jsem starý, tak o kuřecí kýtě slyším poprvé :-\ )
...fazole více jak 14krát
...zeleninový: vývar, vývar z kostky, bujón, vývar ze zeleniny...
...zelenina: možná by stačila jen ta a ostatní do poznámek (polévková, mražená, listová, sterilizovaná, sterilovaná, čerstvá, kořenová...)
...ono toho ještě bude... :-S ...jen se z toho ne... a hezky v klídku ...pomalu, ale jistě, jak už bylo řečeno ;-)