Do doby, než jej znovu zveřejní, vám nabízíme několik podobných receptů.
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přimícháme olej a mléko. Pak přidáme mouku s kypřícím práškem a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do... více o Jahodové řezy od Bláži
Ve vyšší sklenici rozmačkáme nakrájenou limetku s cukrem, přidáme jahody a lísky máty a opět rozmačkáme. Sklenici doplníme ledem, poté nalijeme rum,... více o Jahodové mojito
Máslo, žloutky a cukr vyšleháme do pěny, přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem a vypracujeme těsto. Třetinu dáme do mrazáku a zbytek namačkáme na... více o Hraběnčiny řezy II.
Žloutky s cukrem vyšleháme do husté pěny, přilijeme olej, přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a kakaem a nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílků... více o Míša řezy
Vejce s cukry vyšleháme do pěny, přilijeme olej s vodou, nakonec vmícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem, kakaem a ořechy. Hotové těsto nalijeme... více o Pribináčkové řezy
Jahody omyjte, zbavte stopek a osušte papírovou utěrkou. Polovinu jich rozmixujte se dvěma lžícemi cukru. Oddělte bílky od žloutků. Žloutky ušlehejte... více o Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Oddělte bílky od žloutků. Do velké mísy nasypte mouku s práškem do pečiva, přidejte cukr, pokrájené změklé máslo a žloutky. Suroviny promíchejte, aby... více o Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.
Všechny suroviny kromě ledu dejte do mixéru a dobře rozmixujte. Přidejte led a ještě párkrát promixujte, až vznikne ledová tříšť. Nalijte do sklenky a... více o Jahodové daiquiri
Tvaroh vyklopte do mísy, přisypte mouku a sůl. Vařečkou a posléze rukama zpracujte měkké nelepivé těsto. Pokud se vám zdá příliš řídké, přisypte ještě... více o Jahodové knedlíky raz dva
Mléko přiveďte k varu, nasypte do něj mák, promíchejte a nechte 30 minut nasáknout. Formu (20 x 20 cm) zlehka vymažte máslem a vyložte pečicím papírem... více o Tvarohové řezy s mákem
Listové těsto rozbalte, propíchejte vidličkou, dejte na plechy vyložené pečicím papírem a v troubě rozehřáté na 200 °C upečte dozlatova, asi 15 minut.... více o Žloutkové řezy jako vánek
Na vál prosejeme mouku s moučkovým cukrem a kypřicím práškem, přidáme na kousky nakrájené máslo, žloutky a nastrouhanou kůru z poloviny citronu.... více o Tradiční hraběnčiny řezy
Troubu rozehřejte na 200 °C, dva plechy vyložte pečicím papírem. Pomoučněte si pracovní plochu, těsta vyválejte na tenké pláty a každý za pomoci... více o Vanilkové řezy s citronovou polevou
Troubu předehřejte na 180 °C. Oddělte bílky od žloutků. Žloutky dejte do mísy robota, přidejte cukr a 8–10 minut šlehejte při střední rychlosti,... více o Ořechové řezy
Troubu předehřejte na 170 °C. Promíchejte mandle s moukou a oběma cukry. Přidejte studené máslo pokrájené na kostky. Prsty spojte máslo s moukou do... více o Milionářské řezy se slaným karamelem
Upozornění: Tento recept není dietní, veganský, rychlý ani levný berte to prosím v potaz. Poznámka na úvod: Pokud víte dopředu, že nemáte nebo z... více o poctivé Míša řezy
Těsto: Nejdříve smícháme všechny suché ingredience a poté přídáme ostatní ingredience. Pečlivě promícháme. Drobení: Do nádoby si nasypeme všechny... více o Řezy Raffaello (Hrnkový recept)
Nejdříve vyšleháme žloutky s cukrem, olejem, vodou, moukou a nakonec s práškem do pečiva. Ušleháme sníh z bílků a smícháme s předchozím těstem. Těsto... více o Dýňové pudinkové řezy
Čtvercovou formu vyložte pečicím papírem. Med, vanilku, polovinu kešú másla a 2/3 kokosového oleje rozpusťte v malém kastrolu. Sundejte z ohně a... více o Kešú řezy s burisony a slunečnicí
Mouku prosejte přes síto do misky, přidejte měkkou Heru nebo máslo, poté vmíchejte žloutky, moučkový cukr (3 lžíce si ponechte na náplň), prášek do... více o Hraběnčiny řezy s lesním ovocem
Jahody opláchněte. Předehřejte troubu na 180 °C. Jahody pokrájejte na půlky a poklaďte na plech vyložený pečícím papírem. Pokapejte je balzamikovým... více o Jahodové nanuky
Troubu předehřejte na 160 °C. Formu o průměru vyložte pečicím papírem nebo vymažte máslem a vysypte kakaovým práškem. V míse smíchejte cukr, kakao,... více o Malinové brownies
Vypeckované třešně nasypeme do hrnce, přilijeme cca 3 dl vody, osladíme dle chuti a přivedeme k varu. Ve zbylé vodě rozmícháme pudinky, které za... více o Piškotové řezy s třešněmi
Máslo nakrájejte na malé kousky a promíchejte se sypkými surovinami, prsty vypracujte drobenku a tu rychle spojte v hladké těsto, podle potřeby... více o Borůvkové řezy s mandlemi
Z bílků ušlehejte tuhý sníh. Změklé máslo vyšlehejte s cukrem do pěny, přidejte mleté ořechy a mouku promíchanou s práškem do pečiva. Nakonec po... více o Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Těstoviny dáme vařit dle návodu do mírně osolené vody. Poté scedíme, promícháme se lžící másla nebo zakápneme troškou oleje, aby se nám neslepily.... více o Jahodové těstoviny
Mouku nasypeme do mísy s cukry, citronovou kůrou a práškem do pečiva. Promícháme, přidáme změklé máslo a vypracujeme vláčné, nelepivé těsto, které nám... více o Křehké ořechové řezy
Oddělte bílky od žloutků. Mouku smíchejte s polovinou cukru a práškem do pečiva, přidejte žloutky a pokrájené studené máslo. Rukama rychle vypracujte... více o Hraběnčiny řezy
Bílky vyšleháme do tuhého sněhu se špetkou soli. Následně do sněhu zašleháme cukr a poté i kokos s moukou. Těsto nalijeme na nízký velký plech,... více o Svěží bílkové kokosové řezy s krémem
Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny. První polovinu těsta vyválíme na pomoučněném vále tak, abychom ji mohli rozprostřít na velký plech s... více o Pudinkové řezy z listového těsta s citronovou polevou
Ingredience na korpus smícháme dohromady, dvě třetiny těsta rozložíme na plech o rozměrech 25 x 15 cm a zbylou třetinu dáme do lednice. Jablka... více o Nejlepší hraběnčiny řezy
V hrnci ideálně s nepřilnavou povrchovou úpravou si připravte karamel na polití. Smíchejte cukr, med a máslo a nechte rozpustit. Vařte na mírném... více o Karamelové cheesecake řezy
Vyložte pečící formu (nejlépe čtvercovou nebo obdélníkovou 20x30cm) pečícím papírem. Sušenky rozdrťte a smíchejte s cukrem, vanilkou a rozpuštěným... více o Citronové cheesecake řezy s vanilkou
Dortovou formu, malý pekáček nebo remosku s průměrem 22 - 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Jogurt nalijeme do mísy, přisypeme stejně... více o Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky
Těsto: žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přilijeme mléko a vlažné máslo, promícháme a přisypeme mouku s kypřícím práškem. Vše dobře promícháme a... více o Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Remosku vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo ji vyložíme pečícím papírem. Mrkev nastrouháme do mísy, přidáme ořechy, skořici, vejce, cukr,... více o Mrkvové řezy s ořechy (nejen) z remosky
Den předem svaříme suroviny na pařížskou šlehačku a necháme do druhého dne vychladit v lednici. Šlehačku přivedeme k varu a přidáme k ní čokoládu. Pak... více o Pařížské řezy ....Danča
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej. Dále do této hmoty zašleháváme střídavě mouku smíchanou s práškem do pečiva... více o Margot řezy ....Danča
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej. Dále do této hmoty zašleháváme střídavě mouku smíchanou s práškem do pečiva... více o Margot řezy Danča
BeBe sušenky naskládáme vedle sebe na dno vyššího pekáčku nebo plastové dózy (misky), které jsme vyložili fólií. BeBe použijeme dle chuti, světlé či... více o Nepečené BeBe řezy
Remosku nebo dortovou formu vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Nejprve si uvaříme pudink z mléka, dvou lžic cukru a pudinku dle návodu na... více o Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy
Těsto: žloutky vyšleháme s cukry do pěny, vmícháme vodu a olej, přisypeme mouku, kakao a kypřidlo a vše dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme i... více o Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Remosku o průměru cca 30 cm si vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou nebo ji vyložíme pečícím papírem. Změklé máslo si vyšleháme s cukry do pěny,... více o Ořechové řezy s polevou z remosky
Vyšlehat žloutky s cukrem do pěny, přidat vodu a olej a pořád šlehat, pak opatrně vmíchat sypké suroviny a nakonec i sníh. Pečeme na 160 v HV. Plech o... více o Míša řezy
Připravíme si těsto, které upečeme při teplotě 180 stupňů cca 15-20 minut. Upečené necháme vychladnout a pomocí vykrajovače jadérek na jablka uděláme... více o Pudinkové řezy se šlehačkou
Do mixéru dejte všechny ingredience na základ a mixujte, dokud nevznikne konzistence pasty. Přesuňte ji na hluboký plech vyložený pečicím papírem,... více o Kokosové řezy s citronem
Alespoň hodinu před pečením vytvoříme kuličky. Ingredience dobře propracujeme, necháme 30 minut v lednici a pak utvoříme 24 kuliček, které vložíme na... více o Řezy s tvarohovo-kokosovými kuličkami
Z mouky a vajec uhněťte vláčné těsto. Můžete přidat trochu oleje. Těsto vyválejte na tenké plátky a vykrojte tvary. Na polovinu z nich dejte jahody,... více o Jahodové ravioli
Do mléka rozklepneme vejce, přidáme cukry, mouku a kypřidlo a dobře promícháme a vytvoříme středně husté těsto (hustější než na palačinky), které... více o Jahodové lívanečky II.
Rozmixujte několik jahod v mléce s medem a vmíchejte chia semínka. Nechte odstát - mezitím si připravte želé. Jahody nakrájejte na drobnější kousky,... více o Jahodové chia s želé