3 víkendové pokrmy: Kachní rillettes, kuře a jablečný závin
F.O.O.D.
|
14. 1. 2017
Gourmet
Chystáte pro své blízké a rodinu velkou víkendovou hostinu? Máme pro vás celé menu podle redakce časopisu F.O.O.D., kterým rozhodně zabodujete a budete tak hvězdami dne.
Udělat domácí rillettes není žádná sranda, ale s naší pomocí to zvládnete hravě. Vaše okolí vás bude obdivovat za takovou námahu a vaše rodina na vás bude hrdá, jak šikovnou hospodyňku a kuchařku doma má.
Kuře s nádivkou je klasika, kterou máme rádi. Když ale do nádivky přimícháte vařené kaštany, můžeme vám zaručit, že si tuto variantu oblíbíte ještě více než zajetou klasiku. Kroupy jsou zdravé a na stole by se měly objevovat několikrát do týdne.
K dobrému obědu patří bezesporu i dobrý dezert. Protože předkrm i hlavní chod byly na přípravu náročnější, dezert budete mít hotový za chvilku a moc práce s ním mít nebudete. Navíc se k jablkům skvěle hodí i domácí punč, který zvládnete levou zadní.